Офіціант, бармен

Офіціант, бармен

ОФІЦІАНТ

Професія офіціанта стала дуже поширеною, завдяки створенню розгалуженої мережі підприємств ресторанного господарства. Жоден ресторан, кафе чи бар не може обійтися без офіціанта. Святкування знаменних дат, прийоми видатних осіб, підписання угод передбачає спілкування за урочистим столом і неможливе без офіціантів, які беруть активну участь в обслуговуванні трапези.

Завдання та обов’язки:

БАРМЕН

Робота бармена передбачає уміння обслуговувати споживачів: пропонувати, показувати, реалізовувати готові до споживання безалкогольні, слабоалкогольні напої, кондитерські вироби, закуски, страви.

Для барменів обов’язковими є наявність таких рис характеру, як доброзичливість, акуратність, охайність, вихованість, енергійність, комунікабельність, ввічливість, презентабельна зовнішність, здатність швидко виходити зі складних ситуацій, фізична витривалість, спостережливість.

Завдання та обов’язки: