Кухар, кондитер

Кухар, кондитер

Україна славиться своєю національною кухнею, яка створювалась протягом століть, багата на традиції, вирізняється різноманіттям страв. Потреба в їжі може задовольнятися як в індивідуальним приготуванням в домашніх умовах, так і на спеціальних підприємствах масового харчування. Можна без перебільшення сказати, що нема такого місця на землі, де б люди не користувалися послугами кухарів-кондитерів.

Кухар-кондитер – це людина добросовісна, відповідальна, врівноважена, акуратна, яка дотримується усіх правил особистої гігієни і може швидко зорієнтуватися в екстремальній ситуації, має хороший художній смак і фантазію.

Кухар-кондитер повинен знати:
Кухар-кондитер повинен вміти:
Вимоги до індивідуальних якостей:
Медичні протипоказання:

Кухарю-кондитеру не рекомендується палити, користуватись сильними парфумами, тому що зайві запахи заважають в роботі.