"Летіть у вирій, лебедята!"

Вітання випускникам 2021!

Нехай ваше життя буде світлим, повне достатку, багатств. Залишайтеся завжди молодими, повними сил та прагнень до кращого.

Віримо, що оберете правильний шлях у житті! А згадка про училище назавжди залишиться у ваших серцях!

28 квітня - День охорони праці

     Загальновідомо, що немає нічого ціннішого за людське життя і здоров’я. У наш тривожний час, як ніколи раніше, надзвичайно важливим є створення безпечних умов праці для учасників освітнього процесу. В цьому році День охорони праці, який щорічно за указом Президента України від 28.08.2006 року №685» відзначається 28 квітня, проходить під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

     У ДНЗ «Новояворівське ВПУ» питанням охорони праці приділяється належна увага не лише в День охорони праці, а й упродовж навчального року.     

     28 квітня 2021 року в закладі проведено ряд  заходів із відзначення Дня охорони праці а саме: бесіди в навчальних групах «28 квітня – День охорони праці», проведено конкурс на безпечне робоче місце  серед працівників на робочих місцях та здобувачів освіти на уроках виробничого навчання ,  перевірено стан дотримання відповідних інструкцій; ведення журналів реєстрації інструктажів з охорони праці, безпеки життєдіяльності із здобувачами освіти, працівниками ,  проведено Конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей – 2021»

     Тож нехай робота буде безпечною і приносить задоволення!

Доброчинна акція "Великодня паска воїну"

   У нашому навчальному закладі уже стало доброю традицією організовувати доброчинні акції.

   Працівники та учні вклали усю любов і теплоту сердець у приготування і випікання великодніх пасок, щоб воїни на передовій відчули присмак дому.

   Повертайтесь додому живими!!!

Конкурс фахової майстерності

     ВІТАЄМО переможця ІІ-етапу Всеукраїнського конкурсу фахової
майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти
Львівської області з професії «Штукатур» учня групи БУД-305 Наконечного Володимира, який за підсумками виконаних завдань посів призове ІІ місце.

ЗАПРОШУЄМО ВАС ДО НАС НА НАВЧАННЯ!!!

   До вибору професії потрібно підходити серйозно та обдумано!
       Днями стартував пілотний проєкт з професійної орієнтації та кар’єрного консультування учнівської молоді “Успішна кар’єра” у дистанційному форматі.
Увазі учнів Старицької ЗОШ І-ІІ ст. ім. Юрія Костіва та Новояворівської ЗОШ І-ІІ ст. №2 в ході інформаційних вебінарів були представлені відеоматеріали, презентації про професії, які вони можуть опанувати, обравши ДНЗ “Новояворівське вище професійне училище”.
Старшокласники отримали поради т а рекомендації щодо вибору майбутнього фаху.
Чимало уваги заступник директора з НВР Пузяк Роксолана Богданівна зосередила на вебресурсах навчального закладу: група у FacebookДНЗ “Новояворівське вище професійне училище”, YouTube канал – ДНЗ Новояворівське вище професійне училище, завдяки яким випускники шкіл зможуть самовизначитись.
Якщо обрати вірний фах, то він принесе не тільки моральну насолоду, а й матеріальний достаток!!!

150-річчя з дня народження Лесі Українки!!!

В навчальному закладі висвітлені виставки робіт Лесі Українки, виставка ілюстрацій, декламація віршів, класні години з вшануванням пам’яті – до 150-річчя з дня народження Лесі Українки.

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

“За Україну, за її волю” (День Героїв Небесної сотні)

Прощання з колядою

st. Valentine's day

Спортивні змагання для учнів, які проживають у гуртожитку
"ВЕСЕЛІ СТАРТИ"

22 січня - День Соборності України

Це свято символізує єдність наших земель та відіграє значну роль в історії нашої країни.

Акція "Подарунок воїну"

Учнівським самоврядуванням ДНЗ “Новояворівське ВПУ” була організована акція  “Подарунок воїну” до дня св. Миколая. Кожен наш учень з великим розумінням прийняв активну участь, бо чинити діла милосердя – це справа кожного християнина. Гостинці передано у Волонтерський ЦЕНТР АТО – м.Новояворівськ. Вже незабаром захисники нашої батьківщини отримають свої дарунки.

Яворівська іграшка

   Познайомитись з мистецтвом творення яворівської забавки та відчути себе майстром її виготовлення мали змогу учні ДНЗ «Новояворівське ВПУ» на святі «В імені твоєму, Яворовий краю, цілюща сила б’є із райдужних джерел”.

    Народне мистецтво – це цілий світ, в якому відображений світогляд та характер народу.

  Мистецтво творення яворівської забавки – явище унікальне, самобутнє, колоритне.

І місце в інтелектуальній грі “Брейн – Ринг” між ПТНЗ Львівщини!!!!
🎊🎉👏👏🏆🥇
Ми – в фіналі!!!

Вшанування пам'яті жертв голодомору 1932-1933рр.

 
Жертвам голодомору 1932 -1933 років присвячується година-реквієм: “Пам’ять голоду, пам’ять серця”
Відтворити відео

Засідання учнівського парламенту

Збори учнівського самоврядування присвячуються питанням повсякденного життя:  обговоренню заходів щодо поліпшення успішності та зміцнення дисципліни, підготовці до культурно-масового заходу, випуску газети,

організації допомоги.

День вчителя!!!

Вітаємо усіх педагогічних працівників з професійним святом – Днем вчителя! Бажаємо натхнення, нових вершин, творчих успіхів у вихованні та педагогіці.

Нехай задумане збувається, плани виконуються, і прийде до вас здоров’я та благополуччя.

Олімпійський тиждень!!!

Відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації щорічно проводяться заходи в рамках Олімпійського тижня та до Дня фізичної культури та спорту.
І в нашому навчальному закладі відбулись змагання з олімпійських видів спорту!